“Eindelijk software die ons ondersteunt in onze groei”

“Als onderneming hadden we al snel besloten dat een digitale werking the way to go is om onze projecten efficiënt te kunnen opvolgen en klanten een optimale dienstverlening te kunnen bieden. We waren er ook van overtuigd dat die digitale werking alleen gerealiseerd kon worden met bedrijfsspecifieke software die aansluit op onze diensten. Tijdens een eerste zoektocht zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij Handsoft. Op zich een vrij kwalitatief pakket dat in theorie perfect bij ons zou moeten passen. In de praktijk merkten we toch heel wat beperkingen op. Vooral op vlak van werkbonnen, konden we niet werken hoe we dat voor ogen hadden. Zo werkten we nog steeds met papieren bonnen op de werf die we daarna op kantoor digitaliseerden. Dat is niet alleen bijzonder inefficiënt, maar ondersteunde bovendien onze groei niet. Het was dus tijd voor nieuwe en betere software.” 

“Via een collega elektricien, leerden we BLOX software kennen. Na een grondige vergelijking met nog aan aantal andere leveranciers, besloten we om met BLOX verder te gaan. En daar hebben we tot op vandaag nog geen seconde spijt van gehad. De manier hoe we onze eigen identiteit en werking in de software konden verwerken gaf voor ons de doorslag samen met de interessante kostprijs van deze nieuwe investering. Bij de opstart waren we er dan ook al snel van overtuigd dat BLOX software voor ons een enorme tijdswinst zal opleveren. De manier waarop we nu onze projectopvolging uitvoeren én heel makkelijk vanaf de werkbon of een offerte onze facturatie kunnen opstellen, vinden wij top! En als we een aspect zouden moeten uitlichten dan zijn dat de vorderstaten. Dankzij BLOX software hebben we nu een perfect zicht op de projectstatus Niet alleen de communicatie met onze eindklanten verloopt hierdoor veel vlotter en professioneler, maar ook onze interne communicatie is er een pak op vooruit gegaan. Elke collega kan dankzij de geïntegreerde communicatiemodule op elk moment de status van een project of de laatst gemaakte afspraken bij een klant raadplegen. Bovendien zitten er nog een pak nieuwe functionaliteiten aan te komen die ons nog beter zullen laten werken.”

Elektriciteit en domotica

Light Repair - Elektriciteit en Domotica

 

Ooit startte Light Repair met re-lamping en re-lighting. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige speler actief in de elektriciteits- en domoticasector. Je kan bij hen terecht als particulier, retail of kleine industrie. Het takenpakket van Light Repair is heel ruim: elektrische installatie, verlichting, ventilatie, opmaak van keuringsdocumenten, onderhoud en herstellingen enzovoort. Zowel voor jouw renovatie of nieuwbouwproject kan je bij Bart en zijn gedreven team terecht.

Goed vakmanschap, dat is een van de belangrijkste waarden die het team hanteert. Ook kwalitatief en gestructureerd werk is een vaste waarde. Zo streven ze naar een maximale tevredenheid van de klant. Om hun vlotte werkmethode te kunnen aanhouden, deden ze beroep op BLOX Software. Zo kunnen ze de projecten vlot en nauwkeurig blijven opvolgen, met tevreden klanten als eindresultaat.

Wil je graag deel uitmaken van dit gemotiveerde team? Check dan zeker de vacatures op de site.

website: www.light-repair.be

Blox gebruiker sinds

juli 2020

Klant

Light Repair

Deel deze case