Handige tips & tricks#om jouw adminstratie te vereenvoudigen

Handige tips & tricks
om jouw adminstratie te vereenvoudigen

Met BLOX-Software vereenvoudig je in een handomdraai je administratie. En wij willen je tonen hoe je BLOX op en zijn functionaliteiten op de meeste efficiënte manier inzet. Daarom geven we je op onze blog handige tips & tricks mee over de software, hoe je jouw administratie kan vereenvoudigen en allerhande aanverwante onderwerpen die het jou makkelijk maken je bedrijf administratief te leiden.

Ontdek onze blog
Maximaal thuiswerken: hoe doe je dat efficiënt?

Maximaal thuiswerken: hoe doe je dat efficiënt?

Hoe je het nu ook draait of keert: het Corona virus (COVID-19) beheerst momenteel ons leven. Van de overheid uit zijn we verplicht om maximaal van thuis uit te werken? Maar is dit wel mogelijk binnen de bouw- en installatiesector?
Lees meer
BLOX officieel mollie partner

BLOX officieel Mollie partner

Bij BLOX kiezen we altijd voor de meest performante oplossing als het om jouw webapplicatie gaat. Ook voor betalingen, gekoppeld aan je website, applicatie of platform is dat niet anders. Sinds jaar en dag maken we voor de projecten die we opleveren gebruik van Mollie.
Lees meer
7 tips om een goede offerte op te stellen

7 tips om een goede offerte op te stellen

Hoe kan jij nu snel én efficiënt een correcte en concurrentiële offerte opstellen? Het is een probleem waar vele zaakvoerders tegenaan lopen. Jij ook? Dan geven we je graag 7 tips om je (potentiële) klanten te overtuigen met je sterke offertes.
Lees meer
Officiële dienstverlener KMO-portefeuille

BLOX-Software wordt officiële dienstverlener KMO-portefeuille

Na een grondige audit is het eindelijk zover. BLOX-Software is nu een officieel dienstverlener van de KMO-portefeuille. En dat is niet alleen goed nieuws voor ons. Maar ook voor jou, want onze opleidingen worden nu voor 40% terugbetaald door de overheid.
Lees meer
5 redenen om te kiezen voor Cloud Software

Software voor professionals: 5 redenen waarom jij moet kiezen voor cloud software.

Heel wat professionals werken vandaag nog altijd met deeloplossingen, die al dan niet gekoppeld zijn, of officetoepassingen zoals Word en Excel. Wat als je nu als KMO of zelfstandige zou kiezen voor cloud-software?
Lees meer

Overtuigd van de kracht van Blox-Software?

Plan nu jouw demo

Of ga naar het module overzicht