Handige tips & tricks#om jouw adminstratie te vereenvoudigen

Handige tips & tricks
om jouw adminstratie te vereenvoudigen

Met BLOX-Software vereenvoudig je in een handomdraai je administratie. En wij willen je tonen hoe je BLOX op en zijn functionaliteiten op de meeste efficiënte manier inzet. Daarom geven we je op onze blog handige tips & tricks mee over de software, hoe je jouw administratie kan vereenvoudigen en allerhande aanverwante onderwerpen die het jou makkelijk maken je bedrijf administratief te leiden.

Ontdek onze blog
De Voordelen van Gecentraliseerd Projectmanagement

De Voordelen van Gecentraliseerd Projectmanagement

In de dynamische wereld van vandaag evolueert de manier waarop we projecten beheren en uitvoeren voortdurend. We duiken dieper in op de voordelen van het hebben van alles onder één projectparaplu en hoe deze aanpak de toekomst van projectbeheer vormgeeft.
Lees meer
Papieren vs. digitale werkbonnen

Papieren vs. digitale werkbonnen

In de bouwsector is elk project een complex geheel van uitdagingen en vele kosten. Net daarom is het van essentieel belang om de grootste verliesposten te identificeren en aan te pakken. We sommen de vijf meest voorkomende verliesposten op waar bouwbedrijven mee kampen.
Lees meer
De 5 Grootste Verliesposten van een Bouwbedrijf

De 5 Grootste Verliesposten van een Bouwbedrijf

In de bouwsector is elk project een complex geheel van uitdagingen en kosten. Daaorm is het essentieel om de grootste verliesposten te identificeren en aan te pakken. We sommen de vijf meest voorkomende verliesposten op waar bouwbedrijven mee kampen.
Lees meer
Hoe een SaaS softwareplatform de bouw- en installatiesector transformeert

Hoe SaaS de bouw- en installatiesector transformeert

Het concept van Software as a Service (SaaS) heeft de manier waarop bedrijven opereren fundamenteel veranderd. Software heeft een ware revolutie teweeggebracht in tal van industrieën, waaronder ook de bouw- en installatiesector.
Lees meer
Bezoek BLOX op stand G3 van Solar Solutions

Bezoek BLOX op stand G3 van Solar Solutions

Op woensdag 25 & donderdag 26 oktober 2023 neemt BLOX-Software deel aan Solar Solutions Kortrijk in Kortrijk Xpo, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in België. Bezoek ons op stand G3 en claim je gratis tickets om mee deel uit te maken van dit unieke evenement.
Lees meer
Thuiswerken: kan dat in de bouwsector?

Thuiswerken: kan dat in de bouwsector?

In de snel evoluerende wereld van vandaag is thuiswerken uitgegroeid tot een niet te negeren trend. Het kantoor wordt alsmaar meer ingeruild voor de comfortabele omgeving van thuis. Maar kan je thuiswerk wel mogelijk maken in de installatiesector?
Lees meer
BLOX officieel mollie partner

BLOX officieel Mollie partner

Bij BLOX kiezen we altijd voor de meest performante oplossing als het om jouw webapplicatie gaat. Ook voor betalingen, gekoppeld aan je website, applicatie of platform is dat niet anders. Sinds jaar en dag maken we voor de projecten die we opleveren gebruik van Mollie.
Lees meer
7 tips om een goede offerte op te stellen

7 tips om een goede offerte op te stellen

Hoe kan jij nu snel én efficiënt een correcte en concurrentiële offerte opstellen? Het is een probleem waar vele zaakvoerders tegenaan lopen. Jij ook? Dan geven we je graag 7 tips om je (potentiële) klanten te overtuigen met je sterke offertes.
Lees meer
Officiële dienstverlener KMO-portefeuille

BLOX-Software wordt officiële dienstverlener KMO-portefeuille

Na een grondige audit is het eindelijk zover. BLOX-Software is nu een officieel dienstverlener van de KMO-portefeuille. En dat is niet alleen goed nieuws voor ons. Maar ook voor jou, want onze opleidingen worden nu voor 40% terugbetaald door de overheid.
Lees meer
5 redenen om te kiezen voor Cloud Software

Software voor professionals: 5 redenen waarom jij moet kiezen voor cloud software.

Heel wat professionals werken vandaag nog altijd met deeloplossingen, die al dan niet gekoppeld zijn, of officetoepassingen zoals Word en Excel. Wat als je nu als KMO of zelfstandige zou kiezen voor cloud-software?
Lees meer

Overtuigd van de kracht van Blox-Software?

Plan nu jouw demo

Of ga naar het module overzicht