Software voor professionals: 5 redenen waarom jij moet kiezen voor cloud software.
De termen ERP en CRM zijn vandaag al vrij goed ingeburgerd in de professionele wereld. Maar hoewel deze termen al goed gekend zijn, is het gebruik ervan dat nog niet. Heel wat professionals werken vandaag nog altijd met deeloplossingen, die al dan niet gekoppeld zijn, of officetoepassingen zoals Word en Excel. Wat als je nu als KMO of zelfstandige zou kiezen voor cloud-software? Waarom zou jij de stap moeten zetten naar online geïntegreerde bedrijfssoftware? Wij geven je 5 redenen waarom jij de stap moet zetten:

 

1. Snelheid & Mobiliteit

Kies je voor een ERP-pakket in de cloud? Dan kies je voor mobiliteit & snelheid. Want deze software vorm maakt het voor je medewerkers makkelijk om op de baan of op de werf de juiste informatie te raadplegen of toe te voegen aan het project. Jouw klanten verwachten namelijk dat techniekers of installateurs altijd over de juiste en meest recente informatie beschikken ongeacht waar ze zijn. Even naar kantoor bellen om te checken of een bepaald onderdeel nog in stock is of om een volgende afspraak in te plannen. Dat is verleden tijd! 

2. Focus op vakmanschap

Via Software hou je grip op jouw projecten en volg je klanten in een recordtempo op. Je stelt vlot offertes, facturen en je planning op waardoor je meer tijd kan spenderen aan datgene waar je goed in bent: je vakmanschap. Bovendien heb je op elk moment en elke plaats toegang tot de nodige documenten uit je administratie. Als dat geen tijdswinst oplevert. 

3. Onmiddellijk inzetbaar

Cloud-gebaseerde Software zet technologie op de achtergrond. Je hoeft je geen zorgen te maken over je huidige IT-infrastructuur of nodige updates die nodig zijn om je data veilig te stellen. De software is beschikbaar op eender welk moment en welk toestel. En de beveiliging van jouw data? Daar zorgen wij voor.

4. Schaalbaarheid

Cloud ERP-software heeft geen grenzen en stelt je in staat om met je bedrijf makkelijk te groeien. Nieuwe medewerkers? Met een extra gebruikersaccount kunnen je nieuwe medewerkers vlot instappen in je bedrijfsvoering. Bovendien beschikken ze meteen over alle informatie die nodig is om lopende projecten mee op te volgen. 

5. Klaar voor de toekomst

Door Cloud ERP-software te gebruiken, beschikt je bedrijf over een systeem dat klaar is voor de toekomst. Cloud oplossing zijn namelijk flexibel opgesteld en kunnen makkelijk gebruik maken van nieuwe technologieën of mogelijkheden die in de toekomst uitgerold worden. Je software groeit mee, met de technologie die vandaag de dag voor handen is.

 

Insteresse om jouw bedrijf te versterken met Cloud Software?

Vraag je gratis demo