Bespaar tijd & win aan efficiëntie met de modules van BLOX

Bespaar tijd & win aan efficiëntie met de modules van BLOX

BLOX-software is aangepast aan jouw manier van werken. En niet andersom. Jij beslist welke blokken jouw toekomstige bedrijfspakket op maat bevat. Elke functie afgestemd op jouw noden en behoeften. Klaar om je onderneming naar the next level te brengen?

Plan een demo

Projectopvolging

Een project afwerken vraagt enorm veel van je tijd en moeite. Waarom zou je de opvolging ervan dan complex maken? Projectbeheer is de centrale plaats om jouw projecten te beheren. Verzamel alle notities, werkbonnen, offertes, vorderstaten en andere documenten gelinkt aan het project én implementeer jouw bedrijfsspecifiek stappenplan.
Plan een demo Meer info

Werkbonnen

Neem je bureau mee naar de werf en registreer rechtstreeks alle ontwikkelingen op de werkbon makkelijk via je smartphone of tablet. Je weet op elk moment en op elke werf de status en ziet een overzicht van wat er moet gebeuren. Bovendien kan je makkelijk de installaties beheren en onderhoudsritmes opvolgen.
Plan een demo Meer info

Communicatie

Communicatie is key bij elke soort onderneming. En al zeker bij bouw- en installatiebedrijven die verschillende projecten en werven lopende hebben. Misschien zelfs meerdere projecten voor eenzelfde klant. Net daarom is het o zo belangrijk om je communicatie op een eenvoudige en performante manier te voeren. Met de BLOX communicatiemodule communiceer je rechtstreeks vanuit de software naar je klant en wordt elke vorm van communicatie gelogd op de juiste klant, het juiste project of desbetreffende werf.
Plan een demo Meer info

Teamplanner

Maak jouw planning en zet je werknemers slim en efficiënt in. Met de teamplanner maak je snel een automatische planning van je lopende projecten en koppel je jouw werknemers of teams. Dankzij de planner spoor je makkelijk fouten op en vermijd je werknemers of teams dubbel in te boeken. Bovendien houdt de planner automatisch rekening met feestdagen, vrije dagen en individueel ingepland verlof.
Plan een demo Meer info

Contactbeheer

Beheer al je contacten via één digitale database die makkelijk toegankelijk is voor jou en je collega's. Bekijk makkelijk de communicatiegeschiedenis van je contact en pik makkelijk in door het loggen van alle gebeurtenissen, documentatie en projecten gelinkt aan je contact.
Plan een demo Meer info

Artikelbeheer

Beheer je artikels op een centrale plaats en gebruik ze doorheen je software om makkelijk prijsaanvragen en offertes op te stellen. Categoriseer je artikels volgens je eigen structuur en maak samengestelde artikels aan die meerdere producten, werkuren en marges bevatten om nog sneller en efficiënter te werk te gaan. Werk je samen met leveranciers? Dan importeren we hun catalogus zodat jij snel bij hen kan bestellen.
Plan een demo Meer info

Stockbeheer

Beheer je artikelvoorraad over verschillende locaties heen en volg je stock op de voet op. Weet op elk moment de specifieke voorraad van je artikels, hoeveel artikels nodig zijn voor je toekomstige projecten en hoeveel artikels je verwacht van je toeleveranciers. Of zorg dankzij stock voor een efficiënte werking door je techniekers de nodige materialen voor de projecten klaar te laten zetten in het magazijn.
Plan een demo Meer info

Verkoop

BLOX maakt facturatie en offertering eenvoudig: in een aantal klikken maak en exporteer je offertes die je makkelijk kan omzetten in een factuur. Stel zowel jouw offertes als facturen op in je eigen huisstijl voor een professionele uitstraling en volg deze feilloos op via je eigen gekozen opvolgingsflow.
Plan een demo Meer info

Aankoop

Beheer je prijsaanvragen en bestelbonnen op een centrale plaats en zet goedgekeurde prijsaanvragen meteen om in een bestelbon en verwachte stock. Stuur met een klik op de knop een lijst door naar verschillende leveranciers van producten waarvoor jij offerte wil ontvangen en plaats daarna makkelijk je bestelling door bij de goedkoopste leverancier.
Plan een demo Meer info