Optimaliseer jouw
administratie

Gedaan met het geknoei in verschillende programma's.
Verleg je focus van bureauwerk terug naar jouw vakmanschap.

Ja, toon mij hoe Krijg een gratis demo

Blox-Software

01 Software aangepast aan jouw werking, niet omgekeerd.

Digitaliseer en automatiseer jouw bedrijfsprocessen. Via een vast stappenplan gidsen we je naar een gebruiksvriendelijke tool op maat van jouw organisatie. Zonder compromissen te moeten sluiten.

02 Altijd bij de hand, altijd bruikbaar. In de cloud.

Jouw nieuwe bedrijfssoftware is altijd en overal beschikbaar. 24/7. En dat via elk apparaat met een internetverbinding. Desktop, tablet of mobile. Extreem handig als je op een werf aanwezig bent.

03 Gedaan met Word en Excel. Vanaf nu alles in één tool.

Geen gesukkel meer met verschillende programma's om je administratie op te volgen en te verwerken. Al jouw data vanaf nu gedigitaliseerd, gekoppeld en gebundeld in één krachtige én gebruiksvriendelijke softwaretool.

Kristof Decloedt, TSVB

"Met BLOX-software krijgen we nu een beter overzicht van onze werklast, zetten we ons team efficiënter in en kunnen we de projecten op een kortere termijn opleveren. Sinds we BLOX in gebruik hebben genomen, zijn we alleen maar verder blijven groeien. Zo voerden we vroeger een 2000-tal werkbonnen uit per jaar, nu zijn er dat minstens 2400."

Jonas Logghe, Koeltechnieken Logghe

“Als we nu terugblikken op de periode vóór we BLOX gebruikten, beseffen we pas hoeveel tijd en geld er verloren ging in onze administratie door inefficiënt beheer. Vooral de manier waarop we nu snel en eenvoudig onze offertes kunnen samenstellen op basis van onze productcatalogus is een absolute meerwaarde."

Thijs Damme, Bouwwerken Damme

“De eenvoudige en leuke manier van werken met BLOX-software, is dag en nacht verschil met onze verouderde manuele administratieve werkwijze. Vooral de intuïtieve module projectopvolging en de digitale werkbonnen besparen ons enorm veel tijd en zorgen daarnaast voor een professionele uitstraling naar onze klanten toe.”

Sectoren

INSTALLATIEBEDRIJVEN

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

BOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten
Bouwblokken

Bouwblokken

BLOX-software is aangepast aan jouw manier van werken. En niet andersom. Jij beslist welke blokken jouw toekomstige bedrijfspakket op maat bevat. Elke functie afgestemd op jouw noden en behoeften. Klaar om je onderneming naar the next level te brengen?

Ja, toon mij alle modules

Live demo op maat

BLOX in actie zien? Maak een afspraak met Anthony. Hij toont je live de modules waarvoor jij interesse hebt, hoe deze werken en hoe deze jouw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Geen idee welke modules je nodig hebt? Wij denken graag mee aan de werking van je bedrijf en zetten samen met jou de eerste stappen naar digitalisering.

Kom maar op met die demo