Bedrijfssoftware voor elektriciteitswerken / domotica

Bedrijfssoftware voor elektriciteitswerken / domotica

BLOX-software is aangepast aan jouw manier van werken. En niet andersom. Jij beslist welke blokken jouw toekomstige bedrijfspakket op maat bevat. Elke functie afgestemd op jouw noden en behoeften. Klaar om tijd te besparen en je onderneming naar the next level te brengen?

Plan jouw demo
Projectbeheer

Projectbeheer

Overzicht van je documenten

De tijd dat de offertes in een vakje op je bureau lagen, de werkbonnen in de bedrijfsvoertuigen en de notities op een post-it aan een klantenmap is voorbij. Vanaf nu heb je per project een overzicht van notities, werkbonnen, offertes, vorderstaten, meetstaten, … Kortom: alle nodige documenten. 

Meer info
Offerte opmaken

Offerte opmaken

Offerte

En verkopen maar!

BLOX maakt facturatie en offertering eenvoudig: in een aantal klikken maak en exporteer je offertes die je makkelijk kan omzetten in een factuur. Stel zowel jouw offertes als facturen op in je eigen huisstijl voor een professionele uitstraling en volg deze feilloos op via je eigen gekozen opvolgingsflow.

Meer info
Contactbeheer

Contactbeheer

Centrale plaats voor alle contacten

Zoek snel en eenvoudig je contacten op en raadpleeg met 1 klik alle gegevens van je klanten, leveranciers en onderaannemers. Voeg eenvoudig nieuwe gegevens toe of pas deze aan. Klantenbezoek gepland? Klik op het adres en krijg meteen je routebeschrijving om je verplaatsing in te plannen. 

Meer info