Samengestelde artikels

Bundel producten, diensten en marges in samengestelde producten en werk zo sneller en efficiënter dan ooit tevoren. Hoe vaak heb jij een bepaalde installatie niet nodig op een offerte, maar blijft de samenstelling van die installatie hetzelfde? Maak dankzij samengestelde artikels de installatie aan en voeg de onderliggende producten aan de installatie toe, samen met je werkuren en je marges. Op die manier stel jij vlot je volgende offertes op.

 

Import catalogus leveranciers

Werk jij met de producten van toeleveranciers? Dan koppelen we de catalogus van de leverancier met je BLOX-software. Zo kan jij snel prijsaanvragen opstellen en de prijzen van verschillende toeleveranciers met elkaar vergelijken. 

Sectoren

HVAC / SANITAIR

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

RUWBOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

ELEKTRICITEITSWERKEN

Maak een gepaste offerte dankzij alle tools die beschikbaar gesteld worden. Je kiest de correcte materialen, de juiste hoeveelheid en je plant vlot de passende werknemers in voor de klus.

Ik wil meer weten

DAKWERKERS

Plan je werken in met de werknemers die perfect passen bij de opdracht. De werkbon kan je terplaatse invullen, waardoor facturen opmaken veel makkelijker (en simpeler) wordt.

Ik wil meer weten

AFWERKINGSBEDRIJVEN

Vlotte planning, strakke opvolging en werknemers die vanop afstand hun werkbon kunnen invullen. Dankzij onze mobiele app hoeft dit zelfs niet meer met een computer of pc.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht