Alle communicatie gebundeld 

Communicatie. Het gebeurt over verschillende platformen heen en soms door verschillende medewerkers of techniekers. Dankzij de geïntegreerd communicatiemodule in BLOX-software ben je in staat om alle gevoerde communicatie te bundelen en te koppelen aan het juiste project, de juiste werkbon of aan een specifieke klant. Zo kan jij of een medewerker op eender welk moment de communicatiegeschiedenis raadplegen en mis je geen enkele gemaakte afspraak meer.

 

 

Communiceer rechtstreeks vanuit BLOX

Communiceren met je klanten en leveranciers was nog nooit zo eenvoudig met BLOX. Met onze communicatiemodule mail je rechtstreeks vanaf het juiste project of de correcte werkbon naar je klant, leverancier of onderaannemer. Je e-mail wordt meteen geregistreerd en zichtbaar voor andere gebruikers. Een koppeling met outlook zorgt ervoor dat je communicatie perfect via BLOX kan blijven opvolgen. Zo bespaar jij kostbare tijd bij het voeren van je communicatie en kan je deze terug inzetten op andere porjecten. 

Sectoren

HVAC / SANITAIR

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

RUWBOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

ELEKTRICITEITSWERKEN

Maak een gepaste offerte dankzij alle tools die beschikbaar gesteld worden. Je kiest de correcte materialen, de juiste hoeveelheid en je plant vlot de passende werknemers in voor de klus.

Ik wil meer weten

DAKWERKERS

Plan je werken in met de werknemers die perfect passen bij de opdracht. De werkbon kan je terplaatse invullen, waardoor facturen opmaken veel makkelijker (en simpeler) wordt.

Ik wil meer weten

AFWERKINGSBEDRIJVEN

Vlotte planning, strakke opvolging en werknemers die vanop afstand hun werkbon kunnen invullen. Dankzij onze mobiele app hoeft dit zelfs niet meer met een computer of pc.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht