Offertes

Stel snel en eenvoudig je offertes op via BLOX door gebruik te maken van je geïntegreerde artikels en samengestelde artikels. Via het handige rekenblad stel je snel je globale marges of productmarges in en bereken je heel eenvoudig de totaalprijs van je offerte. Bovendien kan je jouw offerte met 1 klik op de knop exporteren naar een bruikbaar bestand in je eigen huisstijl.  

 

Facturen

Nog nooit zo snel en eenvoudig stelde jij jouw facturen op. Zowel vanaf een bestaande werkbon als een gemaakte offerte. Bovendien volg je makkelijk je facturen op door de gepersonaliseerde status die je voor de betalingen meegeeft en de handige betalingsprogressie.

Sectoren

INSTALLATIEBEDRIJVEN

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

BOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht