Digitaliseer uw werkbonnen

Stap over op digitale werkbonnen met Blox-Software voor efficiënte bedrijfsprocessen van uw HVAC installatiebedrijf. Personaliseer uw werkbonnen: stel specifieke mijlpalen in voor heldere digitale opvolging. Blox-Software verbetert de zichtbaarheid van elk projectstadium, optimaliseert uw werkprocessen en vermindert fouten. Beheer uw werkbonnen efficiënt en verbeter uw bedrijfsprestaties met onze geavanceerde digitale oplossing.

 

Alles-in-één oplossing

Optimaliseer uw werkbonnen met onze veelzijdige exportfuncties. Exporteer moeiteloos keuringsrapporten, attesten, en projectgerelateerde documenten direct vanaf uw werkbon. Beheer en exporteer overzichten van materialen, foto's, en plannen. Ons platform ondersteunt ook de export van tijdsregistraties, essentieel voor efficiënte mobiliteit en communicatie in HVAC- en installatieprojecten.

Optimaliseer uw werkbonnen en facturatieproces met Blox. Blox zorgt voor een naadloze integratie van werkbonnen met facturering, waardoor u snel en foutloos facturen kunt genereren. Beheer moeiteloos alle details van werkbon tot factuur in één gebruiksvriendelijk platform. Vereenvoudig uw administratie en verhoog de efficiëntie in elk project.

Sectoren

HVAC / SANITAIR

HVAC Kraan

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

RUWBOUWBEDRIJVEN

Bouwkraan

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

Hegscharen

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

ELEKTRICITEITSWERKEN

Gloeimap

Maak een gepaste offerte dankzij alle tools die beschikbaar gesteld worden. Je kiest de correcte materialen, de juiste hoeveelheid en je plant vlot de passende werknemers in voor de klus.

Ik wil meer weten

DAKWERKERS

Schoorsteen op een dak

Plan je werken in met de werknemers die perfect passen bij de opdracht. De werkbon kan je terplaatse invullen, waardoor facturen opmaken veel makkelijker (en simpeler) wordt.

Ik wil meer weten

AFWERKINGSBEDRIJVEN

Schilderrol

Vlotte planning, strakke opvolging en werknemers die vanop afstand hun werkbon kunnen invullen. Dankzij onze mobiele app hoeft dit zelfs niet meer met een computer of pc.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht