"Nu kunnen we vlot en makkelijk complexe offertes opmaken"

“Kwaliteit staat bij ons voorop. En dat moet de klant op elk vlak voelen vinden wij. Een correcte projectopvolging is daarbij cruciaal. Want in onze sector is er zeer veel werk. Niet alleen voor ons, maar ook bij collega’s hoor ik dat de werkdruk hoog ligt. Om al die aanvragen en projecten correct en binnen een aanvaardbare termijn te kunnen verwerken hadden we nood aan een performant opvolgingssysteem waarmee we ook onze offertes en facturen konden opstellen. 

Met BLOX-Software vonden we de juiste partner om ons op digitaal vlak te ondersteunen. Sinds we BLOX gebruiken, zijn we veel efficiënter geworden in het opstellen van onze complexe offertes. Om onze dak- of gevelwerken te kunnen uitvoeren, gebruiken we verschillende materialen die we vroeger allemaal apart op de offertes vermeldden. Dankzij de nieuwe software kunnen we gebruik maken van samengestelde artikels en leverancier artikels van o.a. Apok en Modde waardoor we in enkele klikken een offerte kunnen opstellen en uitsturen naar de klant. Die manier van werken levert ons een grote tijdwinst op. En dit is niet alleen aangenaam werken voor ons, maar ook de klant geniet zo van een snelle opvolging. Doordat we alle communicatie en zelfs foto’s van de werken kunnen linken aan de juiste projecten, weten we op elk moment de status van het project. Dat is heel handig wanneer je bijvoorbeeld de eerste administratie moet opstarten. Je beschikt meteen over alle correcte gegevens om een gedetailleerde en correcte offerte op te stellen of om een nieuwe afspraak in te plannen.”

Dakwerken Pieter Logghe – Passie voor het vak

Al van kindsbeen af, zit de passie voor het vak in het bloed bij Pieter Logghe en dat zie je terug in zijn realisaties. Samen met de klant gaat hij op zoek naar de best geschikte oplossing waarbij de meest kwalitatieve producten gebruikt worden voor dakbedekking van hellende daken en platte daken, zinkwerken, gevelbekleding en dakisolatie. Dakwerken Pieter Logghe staat niet alleen garant voor kwaliteit maar ook voor een volledige service waarbij men de klant ook een weg wijst in de administratie die gepaard gaat met de uitgevoerde werken zoals de aanvraag van mogelijke premies.

Blox gebruiker sinds

Februari 2019

Klant

Dakwerken Pieter Logghe

Sector

Dakwerken

Deel deze case