"Een enorme tijdswinst en bovendien professionele uitstraling"

“Als bouwonderneming zijn we in een jaar tijd zeer sterk gegroeid. Onze specialisatie op gebied van renovatie zorgde voor een toevloed aan inkomende projecten en daarom ook nieuwe medewerkers. Onze administratieve opvolging evolueerde echter niet mee met de groei die we kenden en zorgde in verloop van tijd voor problemen. Gemaakte afspraken werden al eens vergeten of de planning raakte in de war. Op dat moment hebben we dan ook snel beslist om af te zien van onze ‘ouderwetse manier’ van werken op papier en over te schakelen naar een digitale oplossing in de vorm van software. 

De eenvoudige en leuke manier van werken met BLOX-Software overtuigde ons meteen dat dit de oplossing was die wij nodig hadden. Al bij de start van ingebruikname merkten we een verschil van dag en nacht op in onze werkwijze. Vooral de module projectopvolging en digitale werkbonnen besparen ons veel tijd en zorgen voor een professionele uitstraling naar onze klanten. Iets waar we hard naar op zoek waren, want onze projecten leveren we graag met de hoogste kwaliteit af. En dat mag ook zo voor de administratie. Niet alleen voor onze klanten is het een verbetering, ook de eigen medewerkers krijgen meer inzicht in de projecten en weten op elk moment wat er te gebeuren staat of welke afspraken er met de klant gemaakt zijn.”

BOUWWERKEN DAMME - De nummer 1 renovatiespecialist

Of het nu gaat om grote of kleine bouwwerken, nieuwbouw of renovatie. Bouwwerken Damme heeft de technische knowhow en kwaliteiten in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Met als specialisatie grondige totaalrenovaties waarbij de draagstructuur van het gebouw compleet wordt gewijzigd. Zo wil Bouwwerken Damme van elke woning dé droomwoning maken van de bewoners. Aangepast aan hun noden, binnen het beschikbare budget.

website: www.bouwwerkendamme.be

Blox gebruiker sinds

december 2019

Klant

Bouwwerken Damme

Sector

Bouwbedrijf

Deel deze case