"Dankzij BLOX-Software kunnen we meer projecten aan"

“Om onze groei kracht bij te zetten en efficiënter te werken, investeerden we met TSVB in de laatste nieuwe software om onze projecten perfect op te volgen en onze klanten een zo optimaal mogelijke dienstverlening te geven. Dankzij BLOX-software waren we in staat om 15% meer projecten in onze planning opnemen doordat we een beter overzicht kregen van onze werklast, efficiënter ons team konden inzetten en de doorlooptijden van de projecten konden inkorten. 

Zo voeren we nu ongeveer 15 à 20% meer werkbonnen uit per jaar. Onze techniekers vullen deze ter plaatse aan, voegen makkelijk foto’s of gebruikte materialen eraan toe of vragen extra materiaal aan uit het magazijn die de magazijnier klaar legt. Die efficiënte en centrale manier van werken levert ons een enorme tijdswinst op en nuttige informatie op. 

Niet alleen voor onze techniekers, maar ook voor de werknemers die de administratie voor hun rekening nemen, leverde BLOX-Software een enorme verbetering op. Zij hebben zicht op alle projecten en kunnen onze klanten perfect telefonisch te woord staan met de juiste informatie.  Door een correcte projectomschrijving van de projectleiders, kunnen onze mensen a.d.h.v. een complete en overzichtelijke productcatalogus zeer snel een volledige offerte samenstellen, exporteren én aan de klant bezorgen. Alle communicatie die rond deze documenten plaats vindt, wordt centraal op projectniveau bijgehouden. 

Eens het project in uitvoering is, kunnen we via de vorderstaat eenvoudig periodiek factureren en betalingen bijhouden met statussen die we zelf aan onze projecten toekennen. 

Ook naar onze eigen leveranciers toe, kunnen we een vlotte communicatie hanteren. Zo kunnen we in enkele klikken onze stockstatus controleren en rechtstreeks naar de leverancier bestelbonnen opstellen.

TSVB - Torhouts Sanitair en Verwarmingsbedrijf

TSVB is gespecialiseerd in alles wat met Centrale verwarming, Sanitair, Ventilatie, Klimatisatie, zonne-energie en warmtepompen te maken heeft. De firma groeide, na de overname door voormalige werknemers Kristof en Jan, uit tot een bedrijf met een 40-tal werknemers in dienst.

De laatste 10 jaar stortte TSVB zich naar de sociale woningbouw ook op de particuliere markt en voeren ze opdrachten uit voor allerhande bouwprojecten. Door deze nieuwe markten te bespelen kende ze een enorme groei waardoor ze op zoek gingen naar een performant softwaresysteem om de projecten met grote precisie op te volgen. 

Website: www.tsvb.be

Blox gebruiker sinds

september 2016

Klant

TSVB bvba

Deel deze case