“Administratief 10 keer efficiënter geworden”

“Ondanks dat Koeltechnieken Logghe een jong bedrijf is, dragen we professionaliteit hoog in het vaandel. Niet alleen voor onze projectuitvoering, maar bij alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft waaronder ook onze administratie. We willen onze klanten altijd een overzichtelijke en complete offerte bezorgen. En dat betekent in sommige gevallen meerdere offertes. Om die offertes te kunnen samenstellen, hanteerden we vroeger verschillende Excel bronbestanden die we dan achteraf in een Word-bestand samenvoegden om de uiteindelijke offerte(s) op te stellen. Bij de facturatie spreken we over net hetzelfde verhaal. Tal van bronbestanden die onze administratieve werking enorm vertraagde. Om dat probleem aan te pakken gingen we op zoek naar de juiste software die ons efficiëntie én professionaliteit kon bieden.

BLOX-Software was dan ook het antwoord op onze problematiek. En als we nu terugblikken naar onze oude manier van administratie voeren, beseffen we pas hoeveel tijd we verloren bij het opstellen van onze offertes. Door de integratie van onze leveranciersartikels van o.a. Cairox & Daikin in BLOX kunnen we zeer snel een correcte offerte opstellen met de nodige toestellen én die bovendien meteen vanuit de applicatie naar de klant sturen. Wat voor ons een absolute meerwaarde is. De catalogus werd in samenspraak met ons zo samengesteld dat we er onze werkwijze niet voor moesten wijzigen. 

Offertes en opvolging mocht dan wel onze grootste issue zijn, ook op algemeen vlak van projectplanning en opvolging zijn we stukken efficiënter geworden. Door BLOX in gebruik te nemen, zijn we hier ook bewuster mee om gaan springen en worden gemaakte afspraken met de klant niet meer vergeten. Waar we vroeger onze planning of bepaalde communicatie nog gewoon op papier bijhielden ‘voor het gemak’, wordt alles nu even eenvoudig digitaal geregistreerd, gepland en opgevolgd. Kortom: een absolute aanrader voor elk startend bedrijf om een stevige administratieve basis aan te leggen.”

Koeltechnieken Logghe - Voor een professionele en persoonlijke aanpak

Koeltechnieken Logghe is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in alle aspecten van koeltechnieken waarbij kwaliteit en energie-efficiëntie voorop staan. De jarenlange ervaring van zaakvoerder Jonas Logghe wordt in de strijd gezet om elke klant te voorzien van een betrouwbare en geschikte oplossing. Door een ruim aanbod aan toestellen en installaties is Koeltechnieken Logghe in staat om flexibel te handelen voor elk budget en bovendien een uitstekende 24/7 service te garanderen.

Website: www.koeltechnieken-logghe.be

Blox gebruiker sinds

juni 2020

Klant

Koeltechnieken Logghe

Deel deze case