"Een pakket dat perfect aansluit op onze werking"

“Service is onze grootste troef bij G Constructions. Ons credo luidt dan ook ‘Passion4Quality’. Wij willen onze klanten op elk vlak een uitstekende dienstverlening bieden. En daar hoort ook een efficiënte werking bij op vlak van administratie. Als onderneming zijn we altijd bewust omgesprongen met digitalisering en werkten we op dat vlak al jaren met voor de hand liggende programma’s zoals Excel.

Het Officepakket stelde ons wel in staat om op een correcte manier onze administratie en complexe offertes op te stellen, maar zeker niet op de meest efficiënte manier. De manuele manier om gegevens in te brengen, is zeer tijdrovend waardoor we onze administratie niet zo snel konden uitvoeren zoals we zelf vooropstelden. Om die efficiëntie wel te verkrijgen, gingen we op zoek naar software die ons dat kon bijbrengen. We zijn in eerste instantie gestart met Teamleader. Een prima CRM-pakket waarmee vele zaken al vlotter verliepen, maar ook heel wat zaken schoten te kort. We konden onze complexe manier van offertes opstellen niet vertalen naar de digitale werking van het pakket.

Na enige tijd kwamen we in contact met BLOX-Software en tijdens een eerste Demo waren we meteen overtuigd dat BLOX wél een antwoord kon bieden op onze manier van werken. Vooral offertes opstellen en onze gekoppelde artikelcatalogus is een enorme troef. Poortherstellingen vormen namelijk onze grote sterkte en we streven dan ook naar een herstel binnen de 24 uur. Het is dus belangrijk dat we op een snelle en bijzonder efficiënte manier de artikelvoorraad kunnen raadplegen, werkbonnen kunnen opstellen en onze techniekers ter plaatse de nodige zaken kunnen laten registreren. Bovendien kunnen we via de facturatie in Blox ook vlot de boekhouding behandelen door een koppeling met Exact Online.

Door gebruik te maken van BLOX-Software zijn we met G Constructions op een gezonde manier gegroeid en is onze klantenbeleving enorm versterkt. Ons flexibel team wordt nu op een bijzonder doeltreffende manier ingezet en dat voelen onze klanten. Bovendien denken de mensen achter BLOX mee met onze werking net zoals wij dat doen bij onze klanten. Dat is enorm fijn. Hun kennis vertalen ze naar een oplossing die onze werking opnieuw dat tikkeltje beter maakt. Wij kunnen niet meer zonder.”

 

G Constructions - De performante poortenpartner

Industriële spelers, aannemers, ziekenhuizen, uitbaters van stadsparkings, … . Allemaal kunnen ze voor hun poorten of toegangssystemen terecht bij G Constructions. De performante poortenpartner die bedrijven of instellingen voorziet van de meest geschikte oplossing voor hun poorten en toegangssystemen. G Constructions werkt hiervoor op 3 pijlers: Installatie, onderhoud en herstellingen. Ze zijn actief in heel België én Noord-Frankrijk. De firma verkoopt alle soorten poorten, deuren en toegangssytemen, maar maakt vooral faam met zijn (na)service. Met een stock van meer dan 10.000 artikels en een team van flexibele medewerkers die gespecialiseerd zijn in elk type product, streven ze naar een herstel binnen de 24uur.

Blox gebruiker sinds

februari 2017

Deel deze case