Bedrijfsspecifiek stappenplan werkbonnen

Stel je werkbonnen in zoals je ze zelf ook specifiek opvolgt. Kies de mijlpalen om je werkbonnen flow voor te stellen en volg zo je werkbonnen digitaal en feilloos op. Geef kort weer welke taken onder een bepaalde stap zitten. Krijg dankzij de verschillende stappen een handig overzicht van alle projecten in een bepaalde status.

 

 

Exportmogelijkheden

Exporteer rechtstreeks vanaf je werkbon de nodige attesten of rapporten die nodig zijn voor je project. Denk hierbij aan het verbrandingsattest, 6%-attest of keuringsrapport. Daarnaast ben je in staat om op je werkbon de benodigde en gebruikte materialen bij te houden en te exporteren.  

Sectoren

INSTALLATIEBEDRIJVEN

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

BOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht