Bedrijfsspecifiek stappenplan werkbonnen

Stel je werkbonnen in zoals je ze zelf ook specifiek opvolgt. Kies de mijlpalen om je werkbonnen flow voor te stellen en volg zo je werkbonnen digitaal en feilloos op. Geef kort weer welke taken onder een bepaalde stap zitten. Krijg dankzij de verschillende stappen een handig overzicht van alle projecten in een bepaalde status.

 

 

Exportmogelijkheden

Exporteer rechtstreeks vanaf je werkbon de nodige attesten of rapporten die nodig zijn voor je project. Denk hierbij aan het verbrandingsattest, 6%-attest of keuringsrapport. Daarnaast ben je in staat om op je werkbon de benodigde en gebruikte materialen bij te houden en te exporteren.  

Sectoren

HVAC / SANITAIR

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

RUWBOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

ELEKTRICITEITSWERKEN

Maak een gepaste offerte dankzij alle tools die beschikbaar gesteld worden. Je kiest de correcte materialen, de juiste hoeveelheid en je plant vlot de passende werknemers in voor de klus.

Ik wil meer weten

DAKWERKERS

Plan je werken in met de werknemers die perfect passen bij de opdracht. De werkbon kan je terplaatse invullen, waardoor facturen opmaken veel makkelijker (en simpeler) wordt.

Ik wil meer weten

AFWERKINGSBEDRIJVEN

Vlotte planning, strakke opvolging en werknemers die vanop afstand hun werkbon kunnen invullen. Dankzij onze mobiele app hoeft dit zelfs niet meer met een computer of pc.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht