Spontaan solliciteren

Ontdek je volgende carrière stap bij CodeKick. We staan open voor spontane sollicitaties van getalenteerde individuen die streven naar uitmuntendheid. Want als jij ervan overtuigd bent dat je talent ons team kan verrijken, dan zijn wij dat ook. Heb jij een passie voor de digitale wereld en geloof je in het creëren van impact, dan willen we graag van je horen!

WIJ ZIJN

Wij zijn CodeKick, de all-in-one partner die bedrijven helpt om digitaal te groeien. We zetten ze op weg met hun digitalisering en stomen ze klaar voor de toekomst met een doelgerichte aanpak en de juiste digitale oplossingen. We zijn een sterk en flexibel team in volle groei op zoek naar talenten die ons nog verder brengen dan vandaag en gericht meewerken aan een sterk digitaal landschap voor onze klanten.

Je komt terecht in een bruisende omgeving met enthousiaste collega’s die beschikken over een gezonde dosis (nerdy) humor. We staan te popelen om jou te leren kennen!

 

WIJ BIEDEN

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur, in een sterk en expansief bedrijf dat staat voor samenwerking, open communicatie, integriteit, klantgerichtheid, creativiteit, ondernemerschap en engagement.
  • Een intensieve opleiding waarna je expertise ten volle in onze salesomgeving wordt ingezet.
  • Een competitieve verloning in functie van je kennis en ervaring én een heleboel andere aantrekkelijke extralegale voordelen. Zoals maaltijdcheques, een bedrijfswagen met tankkaart.
  • Een laptop, en al het materiaal dat je nodig hebt om jouw job uit te oefenen. Elke dag, op een efficiënte manier en met veel plezier. 
  • De beste koffie uit de streek, met de bijhorende versnaperingen. Liever iets koud? Onze frigo is gevuld met verschillende frisdranken.
  • Ruimte om te groeien, via opleidingen waarmee je jouw kennis kan aanscherpen of kan experimenteren met ‘the latest/greatest’.

 

Goesting om te starten? 

Overtuig ons met je CV en sterke motivatie. Mail naar jobs@codekick.be

We wensen je graag heel binnenkort te ontmoeten voor een eerste gesprek. Je kan rekenen op een strikt vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Wil je alvast meer weten over ons? Bezoek dan onze websites: www.codekick.be & www.blox-software.be

Solliciteer nu