Bespaar tijd, minimaliseer fouten#en verbeter je Leadproces

Bespaar tijd, minimaliseer fouten
en verbeter je Leadproces

Ontdek de kracht van Blox's geavanceerde leadintegratiefuncties, specifiek ontworpen voor naadloze samenwerking met Homedeal. Leer hoe Blox moeiteloos leads integreert, automatisch contactgegevens genereert en onmiddellijk een nieuw project initieert. Ervaar tijdsbesparing en minimaliseer fouten, terwijl je profiteert van een efficiënte opvolging van leads via het vertrouwde platform van Homedeal.

 

Al meer dan 50 bedrijven maken gebruik van onze Homedeal leadintegratie

Ontdek deze leadintegratie

Waarom bedrijven zoals die van jou
helemaal weg zijn van de Homedeal leadintegratie

Leer hoe Blox automatisch leads synchroniseert, contactgegevens genereert en direct een project aanmaakt, waardoor je tijd bespaart en fouten minimaliseert.

Tijdsbesparing

Elimineer handmatige gegevensinvoer en gebruik je tijd effectiever.

Foutloze Integraties

Minimaliseer het risico op fouten door meteen met de nauwkeurige gegevens te werken.

Directe Notificaties

Zorg ervoor dat de juiste personen onmiddellijk op de hoogte zijn van nieuwe leads.

Tijdswinst zonder Handmatig Werk

Tijdswinst zonder Handmatig Werk

Gebruik jij BLOX? Dan behoren tijdrovende handmatige processen tot het verleden. Elke lead uit Homedeal wordt moeiteloos geïntegreerd in je software omgeving, zonder dat je gegevens handmatig hoeft over te typen. Dit geeft je de vrijheid om je te richten op de kern van je bedrijf. Handig niet?

 

Foutloze gegevensoverdracht

Foutloze gegevensoverdracht

Handmatige gegevensinvoer brengt altijd het risico van fouten met zich mee. Met Blox hoef je je geen zorgen te maken over onnauwkeurigheden. Onze leadintegratiefuncties zorgen voor een nauwkeurige gegevensoverdracht, waardoor fouten tot een minimum worden beperkt. Vertrouw op Blox voor betrouwbare en foutloze integraties.

Directe Notificaties voor Essentiële Personen

Directe Notificaties voor Essentiële Personen

Bij een nieuwe leadintegratie vanuit Homedeal wordt niet alleen een contactpersoon gecreëerd, maar start ook meteen een nieuw project. Dit betekent dat de juiste personen onmiddellijk op de hoogte worden gebracht. Geen vertraging, geen gemiste kansen. Blox zorgt ervoor dat de informatie snel terechtkomt bij degenen die actie moeten ondernemen.

Het verhaal van Homedeal

Het verhaal van Homedeal

Het is niet ingewikkeld om de juiste vakspecialist te vinden voor je project. Vanuit deze gedachte brengt Homedeal consumenten en vakspecialisten met elkaar in contact. Homedeal is onderdeel van Skydreams en is gevestigd in Utrecht. Hier werkt een enthousiast team constant aan het succes en de ontwikkeling van het platform.

Homedeal integratie in actie zien?

Ontdek zelf de moeiteloze efficiëntie van Blox's leadintegratie met Homedeal! Boek vandaag nog een gratis demo en zie hoe onze geavanceerde functies jouw workflow optimaliseren, tijd besparen en fouten minimaliseren. Laat ons je overtuigen van de meerwaarde van een soepele leadopvolging. Klik hier om je gratis demo te boeken en de integratie in actie te zien!

Plan meteen een demo