Bespaar tijd, minimaliseer fouten#en verbeter je Leadproces

Bespaar tijd, minimaliseer fouten
en verbeter je Leadproces

Ontdek de kracht van Blox's geavanceerde leadintegratiefuncties, specifiek ontworpen voor naadloze samenwerking met Slimster. Leer hoe Blox moeiteloos leads integreert, automatisch contactgegevens genereert en onmiddellijk een nieuw project initieert. Ervaar tijdsbesparing en minimaliseer fouten, terwijl je profiteert van een efficiënte opvolging van leads via het vertrouwde platform van Slimster.

 

Al meer dan 50 bedrijven maken gebruik van onze Slimster leadintegratie

Ontdek deze leadintegratie

Waarom bedrijven zoals die van jou
helemaal weg zijn van de Slimster leadintegratie

Leer hoe Blox automatisch leads synchroniseert, contactgegevens genereert en direct een project aanmaakt, waardoor je tijd bespaart en fouten minimaliseert.

Tijdsbesparing

Elimineer handmatige gegevensinvoer en gebruik je tijd effectiever.

Foutloze Integraties

Minimaliseer het risico op fouten door meteen met de nauwkeurige gegevens te werken.

Directe Notificaties

Zorg ervoor dat de juiste personen onmiddellijk op de hoogte zijn van nieuwe leads.

Tijdswinst zonder Handmatig Werk

Tijdswinst zonder Handmatig Werk

Gebruik jij BLOX? Dan behoren tijdrovende handmatige processen tot het verleden. Elke lead uit Slimster wordt moeiteloos geïntegreerd in je software omgeving, zonder dat je gegevens handmatig hoeft over te typen. Dit geeft je de vrijheid om je te richten op de kern van je bedrijf. Handig niet?

 

Foutloze gegevensoverdracht

Foutloze gegevensoverdracht

Handmatige gegevensinvoer brengt altijd het risico van fouten met zich mee. Met Blox hoef je je geen zorgen te maken over onnauwkeurigheden. Onze leadintegratiefuncties zorgen voor een nauwkeurige gegevensoverdracht, waardoor fouten tot een minimum worden beperkt. Vertrouw op Blox voor betrouwbare en foutloze integraties.

Directe Notificaties voor Essentiële Personen

Directe Notificaties voor Essentiële Personen

Bij een nieuwe leadintegratie vanuit slimster wordt niet alleen een contactpersoon gecreëerd, maar start ook meteen een nieuw project. Dit betekent dat de juiste personen onmiddellijk op de hoogte worden gebracht. Geen vertraging, geen gemiste kansen. Blox zorgt ervoor dat de informatie snel terechtkomt bij degenen die actie moeten ondernemen.

Het verhaal van Slimster

Het verhaal van Slimster

Wij zijn dé vergelijker die jou helpt bij het vinden van de beste deal. Ben je aan het verbouwen en op zoek naar een specialist? Heb je een schilderklus die gedaan moet worden? Of ben je op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of een ander huishoudelijk product? Vergelijk en vind bij ons de beste deal!

Slimster integratie in actie zien?

Ontdek zelf de moeiteloze efficiëntie van Blox's leadintegratie met slimster! Boek vandaag nog een gratis demo en zie hoe onze geavanceerde functies jouw workflow optimaliseren, tijd besparen en fouten minimaliseren. Laat ons je overtuigen van de meerwaarde van een soepele leadopvolging. Klik hier om je gratis demo te boeken en de integratie in actie te zien!

Plan meteen een demo